Wat doen wij?

Asbest Checker B.V. voorziet snel en efficiënt asbestattesten voor particulieren, syndicussen, aannemers, werkgevers en bedrijven. Daarnaast voorzien we op onze website tal van informatie om bezoekers te informeren over asbest.

Asbestattesten voor:

Snelle & betrouwbare

Asbestattesten voor particulieren

Heeft u als particulier een asbestattest nodig? Wij helpen u graag bij het volledige proces. Onze experten begeleiden u graag door de bestaande wetgeving om zo samen voor de juiste aanpak te kiezen.

Kwalitatieve & snelle

Asbestattesten voor de vastgoedmakelaar & syndicus

Als vastgoedmakelaar wil je dat jouw klanten snel en correct geholpen worden. En ook als syndicus wil je alle partijen een correcte en voordelige oplossing bieden. Zoek je een partner die zorgt voor de volledige opvolging en organisatie van de asbestattesten voor uw clienteel en/of contacten? Neem contact om een duurzame partnership op te zetten.

Betrouwbare & efficiënte

Asbestinventarissen voor aannemers en bouwbedrijven

Voorafgaand sloop- & afbraakwerken dient een destructieve asbestinventaris opgemaakt te worden als onderdeel van het sloopopvolgingsplan. Wij werken graag samen aan een efficiënte een daadwerkelijke oplossing.

girl, woman, office-2583442.jpg

Kwalitatieve & snelle

Asbestinventarissen voor de werkgever

Elke werkgever is volgens de federale arbeidswet verplicht om een asbestinventaris op te laten stellen voor alle gebouwen waarin hij werkenemrs tewerkstelt. Er wordt een niet-destructief onderzoek gedaan waarbij geen intact materiaal wordt aangetast. Laat je je werknemers renovatie- of sloopwerken uitvoeren? Dan vindt er een destructief onderzoek plaats om alle asbesthoudende gevaren in kaart te brengen.